Nyfiken på rollen som konsult inom samhällsanalys? Nu söker vi praktikanter till vårt kontor i Stockholm för höstterminen 2018. Deadline för att komma in med ansökan är den 8 april.

Oxford Research är ett konsultföretag som arbetar med att ta fram kunskapsbaserade beslutsunderlag åt myndigheter och andra offentliga aktörer. Vi jobbar både mot svensk offentlig sektor och mot EU med frågor som bland annat rör tullar, forskning, innovation och finanspolitik. Vi söker nu praktikanter till vårt kontor i Stockholm för höstterminen 2018, med start den 27 augusti. Vi söker dig som har ett stort intresse för samhällsutveckling, god analytisk förmåga och erfarenhet av kvalitativ och kvantitativ datain­samling. Du kommer bland annat att arbeta med informationssökning, datainsamling, telefonintervjuer, databehandling och analys samt med att ta fram skriftliga underlag till våra uppdrag. Arbetstiderna under praktikperioden är kontorstid, åtta timmar per dag, fem dagar i veckan. Praktiken kan genomföras som en del av utbildningen, men detta är inte ett krav. En mindre ersättning utgår för att täcka eventuella extra kostnader som praktiken kan innebära.

Klicka på länken för att ta del av hela praktikannonsen.

Deadline för att komma in med ansökan är den 8 april. Har du några frågor är du välkommen att kontakta analytiker Anna-Karin Gustafsson på anna-karin.gustafsson@oxfordresearch.se eller 0727-32 89 19.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vill du veta mer om oss?

Vi kommer att finnas på plats på Nationalekonomernas arbetsmarknadsdag på Stockholms universitet den 1 mars där vi bland annat kommer att hålla ett seminarium om utvärderingsmetodik. Den 7 mars besöker vi Pol. Ar-mässan på Linköpings universitet för att berätta mer om praktiken.

Vill du att vi kommer till ditt universitet? Kontakta junioranalytiker Roe Langaas på roe.langaas@oxfordresearch.se eller 0738-74 85 38.