SA Policy Consulting består idag av grundaren Sofia Avdeitchikova och konsulten Tove Jarl, som nu båda blir en del av Oxford Research AB. De två företagen har tidigare samarbetat i ett flertal uppdrag, men går nu ihop för att tillsammans kunna erbjuda samhällsaktörer ännu skarpare och mer insatta analyser och utvärderingar

– Med Sofia och Tove kan vi ta ytterligare ett kliv framåt som organisation. Vi stärker oss såväl internt som externt. Jag känner mig stolt över att kunna erbjuda våra kunder nya kompletterande perspektiv i de komplexa frågeställningar som vi söker lösning på, säger Ylva Grauers Berggren, VD på Oxford Research.

Sofia Avdeitchikova har en doktorsexamen i företagsekonomi och är specialiserad inom näringspolitik och entreprenörskap. Sofia grundade 2014 SA Policy Consulting där hon hade rollen som VD. Dessförinnan hade Sofia en tjänst som avdelningschef på Tillväxtanalys, och har även varit studierektor på forskningsinstitutionen CIRCLE i Lund, där hon forskade inom riskfinansiering och hållbar tillväxt.

– Jag tar med mig passionen för samhällsfrågor och ett genuint intresse för att bidra till utveckling hos kunderna. Utöver alla spännande nationella uppdrag, så ser jag fram emot att få samarbeta med Oxford Research kontor i andra länder, och med det breda professionella nätverk i Europa och världen som företaget byggt upp, säger Sofia.

Tove Jarl är statsvetare och nationalekonom med en master från Lunds Universitet. Hon kommer närmast från SA Policy Consulting, men har tidigare även arbetat som analytiker på Tillväxtanalys och praktiserat på Sveriges representation till FN i Genève.

– Eftersom jag tidigare har arbetat vid en myndighet hoppas jag att jag även kan bidra med andra perspektiv och arbetssätt, vilket förhoppningsvis kan stärka Oxford Research redan breda metodportfölj, säger Tove.

För mer information, kontakta gärna Ylva Grauers Berggren, 0702-96 54 49 ylva.grauers@oxfordresearch.se

Klicka på Download nedan för att ladda ner pressmeddelande.