Under hösten har Oxford Researchs Hjalmar Eriksson utbildat sig till normingenjör

Oxford Researchs analytiker Hjalmar har under hösten varit med i den första certifieringsutbildningen någonsin för att bli Certifierad Normingenjör. En normingenjör arbetar med att tolka och rekonstruera normer för att bidra till inkludering. Genom utbildningen stärker Hjalmar sin kompetens att arbeta med normer och inkludering, jämlikhet och rättigheter, både som huvudsak och som horisontella krav.

Utbildningen och konceptet har utvecklats av de marknadsledande konsulterna i Add Gender, som sedan flera år finns med i Oxford Researchs nätverk. För mer information se Add Genders hemsida eller bloggen Normingenjörerna.

För mer information, kontakta gärna Hjalmar Eriksson, hjalmar.eriksson@oxfordresearch.se, +46(0)72 732 89 17