Oxford Research fortsätter att växa med en rekrytering som stärker den europeiska profilen. Bradford Rohmer, som närmast kommer från det internationella företaget Coffey, börjar som seniorkonsult på kontoret i Stockholm.

Bradford Rohmer har en lång bakgrund inom utvärdering med särskilt fokus på den Europeiska unionen. De senaste nio åren har han varit på företaget Coffey i London, där han ledde ett team som genomförde utvärderingar och analyser för europeiska institutioner och andra offentliga aktörer.

– Med lång och djup erfarenhet av komplexa uppdrag på europeisk nivå kommer Brad med en unik kompetens som stärker Oxford Researchs erbjudande till både svenska och internationella kunder. Vi är mycket glada över att välkomna Brad till vårt team när vi är i en spännande tillväxtfas, säger Ylva Grauers Berggren, VD på Oxford Research Sverige.

Bradford Rohmer, som trots att han inte bott i Sverige tidigare talar svenska väl, har länge haft ett stort intresse för EU och europeisk politik; något som lett honom till en karriär där han som konsult har fått fördjupa sig i en rad politikområden:

– Trots att jag ursprungligen kommer från New York har jag alltid dragits till Europa, som har varit mitt hem sedan jag reste till Strasbourg som utbytesstudent år 2002. Vistelsen väckte ett intresse hos mig för europeisk integration och beslutsfattande, vilket ledde till en karriär inom rådgivning för den offentliga sektorn. Som konsult har jag fått möjligheten att sätta mig in i en mängd områden såsom hälsa, utbildning, kultur, arbetsmarknad, innovation och internationell utveckling. Som den nyaste medlemmen i Oxford Researchs mångfacetterade och drivna team hoppas jag kunna använda mina erfarenheter och nätverk för att stärka företagets europeiska profil – och mycket mer därtill!

Kontakt:
Ylva Grauers Berggren, VD
0702-96 54 49, ylva.grauers@oxfordresearch.se
Bradford Rohmer, senioranalytiker
0727-32 89 13, bradford.rohmer@oxfordresearch.se