Efter nyår har Oxford Researchs senioranalytiker Bradford Rohmer gått in som delägare i den svenska delen av bolaget. Bradford kom till företaget så sent som i maj 2017 och har sedan dess bidragit starkt till Oxford Researchs snabba expansion på den europeiska marknaden.

Bradford har sedan sommaren 2017 lett Oxford Researchs satsning på utvärdering av EU-policy – och har därigenom bidragit starkt till företagets snabba expansion på den europeiska marknaden. Bradford har bland annat säkrat flera stora upphandlingar för Europeiska kommissionen inom skilda områden som vård och omsorg, tull- och skattepolitik samt forskning och innovation.

Att Bradford nu går in som delägare i den svenska delen av bolaget återspeglar både Oxford Researchs snabba tillväxt på den europeiska marknaden och Bradfords egna ambitioner:

Mitt mål har alltid varit att ha en ledande roll i en dynamisk och rörlig organisation. Sedan jag flyttade till Stockholm förra året har kollegorna på Oxford Research inte bara imponerat på mig med sina professionella färdigheter och hårda arbete, utan också fått mig att känna mig som hemma. Jag är glad över att nu gå in som delägare i bolaget och ser fram emot många spännande år framöver.

Ylva Grauers Berggren, VD och delägare i Oxford Research Sverige:

Jag är väldigt glad över att bolaget får en ytterligare delägare. Med tidigare erfarenhet av att bygga och driva utvärderarorganisationer kommer Bradford kunna bidra till styrning och utveckling av ett Oxford Research i en stark tillväxtfas.

Med Bradford som delägare ser Oxford Research fram emot att fortsätta expansionen på både den svenska och den europeiska marknaden under 2018.