Bradford Rohmer, delägare på Oxford Research, har under våren 2021 omlokaliserat till Bryssel för att utveckla företagets arbete mot den europeiska marknaden. Flytten är ett led i att möta den ökade efterfrågan på analyser och utvärderingar från EU:s institutioner.

- Det här är ett viktigt steg för oss som företag. Under de kommande månaderna och åren hoppas vi kunna växa på plats i Bryssel, säger Bradford Rohmer.

Antalet uppdrag som Oxford Research genomför för EU:s institutioner har ökat kraftigt under de senaste åren. För att möta den ökade efterfrågan på framför allt utvärderingar och konsekvensanalyser för Europeiska kommissionen har Bradford Rohmer omlokaliserat till Bryssel under våren 2021 för att kunna bygga upp en verksamhet på plats bland EU:s institutioner.

Läs mer: ”Oxford Research utökar arbetet för EU-kommissionen”

Fler uppdrag för EU:s institutioner

Bradford Rohmer har sedan han kom till Oxford Research 2017 arbetat framgångsrikt med att utöka företagets närvaro på den europeiska marknaden.

– EU:s institutioner har blivit allt viktigare kunder för oss de senaste åren. När pandemin är över kommer det att underlätta för kontakten med kunder, samarbetspartners, potentiella medarbetare och i bevakningen av den politiska händelseutvecklingen att vi är på plats i Bryssel, EU:s de facto huvudstad, säger Bradford Rohmer.

Oxford Research har sedan tidigare kontor i Stockholm, Umeå, Köpenhamn, Helsingfors, Kristiansand och Riga.

För frågor om vår närvaro i Bryssel och vårt arbete för Europeiska kommissionen är du välkommen att kontakta Bradford Rohmer på bradford.rohmer@oxfordresearch.se.