Tillväxtverket bjuder på onsdag den 22 september in till slutkonferens inom Klimatsynk för att summera, reflektera och ta nästa steg i arbetet för en hållbar omställning.

Andrea Utas vid Oxford Research kommer under dagen att moderera ett fullspäckat program med projektpresentationer, framtidsspaningar och information från EU-kommissionen och Tillväxtverket om nästa programperiod inom Europeiska regionala utvecklingsfonden.

Klimatsynk är Tillväxtverkets nationella plattform för att samordna resultat och sprida kunskap från cirka 200 svenska projekt inom energi, miljö och klimat.

På onsdag den 22 september går Klimatsynks slutkonferens av stapeln. Konferensen sänds direkt på Klimatsynks hemsida och bjuder på ett program med talare från EU-kommissionen, Tillväxtverket, Energimyndigheten, WWF, Klimatpolitiska rådet samt miljö- och klimatprojekt som finansierats av Europeiska regionala utvecklingsfonden 2014-2020.

Andrea Utas, analytiker vid Oxford Research, modererar konferensen.

Under 2021 har Oxford Research haft i uppdrag att leda träffar och moderera en föreläsningsserie som Klimatsynk anordnat.

Klicka här för att ta del av det fullständiga programmet och för att komma till anmälan. Besök Klimatsynks hemsida för att läsa om projektresultat, lärdomar och information om tidigare träffar och seminarier.